Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Půjčku od lidí si osobně zařídíte i v Liberci. Zonky začal spolupracovat s Chytrým Honzou

PR článek

Před dvěma lety přinesl Zonky do Česka půjčky od lidí. Koncept výhodnějšího půjčování peněz mezi lidmi bez účasti bank, navíc online a z pohodlí domova si rychle získal popularitu. Během necelých dvou let už Češi Čechům půjčili více než půl miliardy. Teď bude možné získat půjčku od lidí i v síti kamenných poboček. V únoru totiž začal Zonky spolupracovat se společností Chytrý Honza. Díky tomu je teď možné zařídit si půjčku na Zonky osobně v kamenné pobočce Chytrého Honzy v Liberci - nedaleko radnice na adrese Felberova 4/8.

Jak říká šéfka Zonky Lucie Tvarůžková, tato novinka zpřístupní půjčky od lidí i těm, kteří mají raději osobní kontakt. „O půjčky i investice na Zonky je stále větší zájem. Ale jsou lidé, kteří chtějí finanční záležitosti řešit tradičnější cestou. Ať už proto, že si chtějí o možnostech na Zonky popovídat, nebo jim prostě internetové bankovnictví nikdy nepřirostlo k srdci,” vysvětluje Lucie Tvarůžková. Online služba Zonky se tak přibližuje další části uživatelů, která ji doposud nevyužívala. Přímo na pobočce budou moci sepsat svůj příběh - proč a na co půjčku poptávají - a společně s odborníkem ji zadat do systému.

Zonky patří do moderní vlny tzv. sdílené ekonomiky v rámci které si služby poskytují přímo lidé mezi sebou a často za výhodnějších podmínek. Obcházejí tak drahé tradiční instituce, v tomto případě banky. Na Zonky si lidé vzájemně půjčují peníze. Oproti klasickým bankám nabízí Zonky těm, kteří si chtějí půjčit, nižší úroky a investorům zase lepší zhodnocení. Zonky navíc přinesl mnohem příjemnější přístup. „Půjčka od lidí je výrazně levnější, protože neživíme drahý bankovní aparát, nemáme drahé budovy ani flotilu luxusních aut. Proto jsou půjčka nebo investování na Zonky pro obě strany tak výhodné. A díky partnerství s Chytrým Honzou můžeme nabídnout férové úroky i další skupině lidí, kteří nestojí o předražené bankovní úvěry,“ říká Lucie Tvarůžková. Od lidí si přes Zonky navíc mohou výhodně půjčit i řemeslníci, OSVČ nebo třeba lidé po návratu z ciziny, které všechny klasické banky automaticky vidí jako rizikové klienty.

Štítky Zonky, půjčka, Liberec, banka, Lucie Tvarůžková, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Půjčku od lidí si osobně zařídíte i v Liberci. Zonky začal spolupracovat s Chytrým Honzou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.