Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Cerberos: Nový vzhled, čerstvý start

PR článek

Cerberos s. r. o. je společností poskytující internetové připojení, VOIP telefony a televizní vysílání. Jedná se o regionální firmu, která nabízí své služby v Mladé Boleslavi, Liberci a okolí. Na trhu jsou již přes 13 let a stále mají nové nápady.

Cerberos není pouhým názvem společnosti. Je to idea, která nyní dostala konkrétní vzhled. Tříhlavý pes je tak novým symbolem a čerstvým větrem do plachet společnosti. Více nám ale řekne jednatel společnosti, Jaroslav Polívka.

Proč zrovna trojhlavý robotický pes pane Polívko? Proč ne třeba tři obyčejní psi?

K robotickému psovi se váže celá řada idejí založených na symbolice a historii. Právě Cerberos (jméno psa pozn. redaktora) je nejvhodnějším vyobrazením toho co naše společnost a naše služby znamenají. Robotický je jednoznačně proto, že jsme IT společnost. Pracujeme s jedničkami a nulami, a to je i základem robota Cerbera.

Kerberos (latinsky Cerberus) je původem pes z řecké mytologie střežící vchod do podsvětí. Běžně je vyobrazován se třemi hlavami. Zde začíná přenesený význam, kdy náš robotický pes střeží naše klienty před napadením. Internet sice není naprostým podsvětím, ale odborníci se shodují, že až 70 % internetu může tvořit tzv. darknet (temný internet), který je útočištěm pro nelegální kopie, hackery a nezákonnou aktivitu. Naše společnost tak umožňuje bezpečný vstup do říše internetu. Tři hlavy mohou představovat 3 základní služby, které chceme poskytovat domácnostem a firmám. Je to především internet, zabezpečení a televize nebo telefon. Televizi spíše využijete v domácnosti, zatímco ve firemním prostředí je spíše potřebné levné volání.

Co vás vedlo k tomu vytvořit tento symbol?

Značka naší společnosti je sice velmi známá, ale ani naši zákazníci nevědí co znamená naše logo. Někdo si myslí, že jde o javorový list, netopýry, šlápotu apod. Z tohoto důvodu a z důvodu identifikace naší idey jsme se rozhodli ukázat, co nás představuje a čím jsme. Chceme, aby Cerberos byl v budoucnu průvodcem pro stávající i nové klienty a zosobňoval nás pokaždé, když se vysloví jméno naší společnosti.

Jaký pocit byste chtěl, aby tento symbol vyvolával u veřejnosti?

Rád bych, aby nás všichni brali jako společnost, která se našim zákazníkům snaží co nejvíce pomoci v ochraně jejich dat, poskytuje velmi kvalitní služby, má férové jednání a také je maximálně inovativní. Pes Cerberos navíc není poslední novinkou, kterou v tomto roce chystáme. Více vám ale povím příště.

Více také najdete na www.cerberos.cz nebo našem Facebooku.

Štítky pes, Internet, Liberec, Jaroslav Josef Polívka, Mladá Boleslav, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cerberos: Nový vzhled, čerstvý start  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.