Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budoucí obyvatelé Rezidence Park Masarykova zaplnili kino

PR článek

V rámci informačního servisu a péče o klienty pozvala liberecká společnost Develop Industry (DI) budoucí obyvatele rezidence na promítání filmu Masaryk. Symbolické spojení s názvem projektu Rezidence Park Masarykova způsobilo, že hosté zaplnili kinosál. Před produkcí se dozvěděli novinky k výstavbě rezidenčního bydlení, do něhož se příští rok nastěhují. Tou nejpodstatnější bylo oznámení výběru banky, jež výstavbu zafinancuje a kterou se stala Česká spořitelna.

Developer nyní dokončuje jednání o detailech podmínek. Klienti na místě získali kontaktní informace na hypoteční centrum, které jim nabídne zvýhodněnou širokou paletu možností financování úvěrů.

Ředitel DI Radek Kotrč přítomné rovněž informoval o postupu probíhajících prací. Kromě vyčištění území od černých skládek a výměny oplocení se pochlubil, že na místě stavby je již nová trafostanice a se začátkem dubna zahájí práce na inženýrských sítí, kdy vstoupí v platnost výkopové povolení. První viditelné stavební práce odstartují na přelomu dubna a května, kdy půjde o vrtání pilot, na nichž jsou objekty založeny. Současně Kotrč dodal, že pozvání na filmový večer nebyla jediná akce, kterou společnost Develop Industry pro své klienty připravila. Podobné milé setkání i s rodinnými příslušníky je naplánováno pro příležitost poklepu základního kamene.

Rezidence Park Masarykova v Liberci nabízí byty od 1+kk až po nadstandardní 4+kk. Součástí bytů je balkón nebo terasa, parkovací stání, sklep či kóje. Rezidence Park Masarykova se nachází v dochozí vzdálenosti od centra a je koncipována jako zahradní město. Projekt, který realizuje společnost Develop Industy, a.s., je rozdělen do tří etap, když 1. etapa nabídla 43 jednotek ve dvou bytových domech. Po dvou měsících od zahájení prodeje je 85% bytů již zarezervováno.

Kontakt na zákaznické centrum: Masarykova 1320, Liberec 4

Telefon: 800 99 77 66, web: www.parkmasarykova.cz

Štítky DEVELOP INDUSTRY a.s., Česká spořitelna, Masaryk, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budoucí obyvatelé Rezidence Park Masarykova zaplnili kino  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.