Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Golfresort Monachus nabízí v klidném prostředí České Kanady únik od všední reality

PR článek

Pryč od velkých měst, zasazený v nádherné přírodě poblíž hranic s Rakouskem. Sedmadvacetijamkový Golfresort Monachus sice je co do počtu členů menším areálem, přesto patří již několik let mezi nejlepší hřiště v České republice a pravidelně získává přední místa v jejich hodnocení.

Je za tím hned několik nej, která z golfového hřiště udělala špičkový resort. Největším plusem lze v Nové Bystřici u Jindřichova Hradce bezesporu označit rozmanitou nabídku areálu. Dvě navzájem velmi rozdílná hřiště nabízí vyžití pro všechny kategorie golfistů. Veřejná, přátelská a příjemná „devítka“ Nová Bystřice na straně jedné, velkolepé, dospělé a majestátní osmnáctijamkové mistrovské hřiště Mnich na straně druhé. Takovou příležitost neodmítnou ani hráči, kteří mají v oblibě hřiště v Libereckém kraji.

Na Nové Bystřici vyrostlo již více než tři a půl tisíce nových golfistů, kteří prošli zdejší akademií. Golfové kurzy pod vedením profesionálního trenéra Tomáše Kamase se těší velké oblibě mezi nováčky.

„Osmnáctku“ jménem Mnich obklopují lesy, najdete zde bezpočet jezírek a užijete si krásnou přírodu České Kanady. Hřiště je přírodní a této charakteristice dělá skutečně čest. Neprotínají jej žádné silnice ani dráty vysokého napětí, na hřišti neuslyšíte projíždějící vlak nebo kamion, protože Golfresort Monachus je sevřený v okolní přírodě. Poloha resortu je zdejší obrovskou výhodou. To, že jste mimo rušná města a silnice, je spojeno s cestou do míst, kde po dlouhá desetiletí vedlo pohraniční pásmo.

Na Mnichu panuje nadmíru přívětivá atmosféra. Posezení na terase, odkud se nabízí výhled na spodní „devítku“, je dechberoucí. Jídla připravovaná v klubové restauraci tvoří regionální suroviny, jež jsou velmi pečlivě vybírány.

Při nabídce členství budete překvapeni, že roční poplatek za hru na sedmadvaceti jamkách činí 16 tisíc korun. K tomu připravuje Golfresort Monachus každý rok řadu otevřených a klubových turnajů, takže členové se zde rozhodně nenudí. Připočtěte si k tomu výhodné ceny pro členy na další služby a máte ideální členství na jednom z nejkrásnějších hřišť široko daleko.

Po hře si můžete odpočinout v prostorných vilách, které se nacházejí na druhé straně Mnišského rybníku. Zcela unikátní vily najdete na kraji města s výhledem na krásný rybník, přičemž každý golfista ocení přímo božský klid a pohodlí. Hosté je využívají zejména v rámci golfových balíčků spojených s neomezeným golfem. Tři dny hraní na dvou hřištích a k tomu dvě noci v prostorné vile za méně než pět tisíc korun. Jen těžko budete hledat něco lepšího.

Proto si ve svém nabitém kalendáři udělejte čas na chvíli klidu. Budete ho potřebovat, abyste si vychutnali jedinečný resort, nádherná hřiště a dokonalý odpočinek pryč od velkých měst a rušných silnic. Některé věci totiž prostě musíte zažít. Přesvědčit se o tom můžete už teď na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu Golfresortu Monachus.

Štítky Česká Kanada, příroda, Rakousko, Česko, golfista, Nová Bystřice, golf, Jindřichův Hradec, Liberecký kraj, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Golfresort Monachus nabízí v klidném prostředí České Kanady únik od všední reality  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.