Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nejlepší trafiku v regionu najdete v Josefově Dole

Trafika Andrey Jeníčkové v Josefově Dole je nejlepší v regionu. Titul vybojovala v celostátní anketě 6. ročníku soutěže Trafika roku. Jako jediná z našeho kraje zabodovala v této celostátní soutěži.

Aktuální ročník soutěže, kterou vyhlašuje První novinová společnost (PNS), byl ve znamení nových soutěžních kategorií. Odborná porota z přihlášených prodejců tisku  kromě absolutního vítěze hlasovala o nejlepších trafikách v kategorii Prodej deníků, Prodej časopisů,  Podpora regionu a Inovace. Absolutním vítězem se stala trafika Ivana Reichenauera z Dobříše. Josefodolská trafika je nejlepší v kategorii Podpora regionu a inovace.

Přihlášené trafiky hodnotí porota složená z odborníků na marketing, obchod a zástupců pořadatele, přičemž vybírá z přihlášených prodejních míst v České republice. Hodnotícími kritérii byla zejména kvalita vystavení tisku, zákaznický přístup, celkový vzhled prodejního místa a v jednotlivých kategoriích také nabízené služby, originální přístup, přínos prodejny pro její okolí a využití moderních, inovativních postupů v prodeji.

„Pro prodej tisku mají trafikanti stále klíčový význam, a jak ukazují prodejny přihlášené do soutěže, řada trafikantů investuje do svých prodejen a hledá možný prostor pro rozšíření svých aktivit. Šestý ročník Trafiky roku tak potvrdil, že trafikanti věří budoucnosti svého podnikání. To je pro prodej tisku dobrá zpráva,“ říká generální ředitel PNS Petr Novák.

Trafika Andrey Jeníčkové je hned v sousedství josefodolské pošty, naproti kostelu. Kromě tisku tu jsou v nabídce i suvenýry nebo drobné pochutiny či nápoje.

Štítky Josefův Důl, soutěž, Česko, Dobříš, Petr Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší trafiku v regionu najdete v Josefově Dole  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.