Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za medvědem do Géčka

PR článek

Ahoj, jmenuji se Méďa Géďa a jsem novým maskotem Nákupního centra Géčko. Mé jméno mi vybrali sami zákazníci Géčka a moc se mi líbí. A proč jsem se narodil? Abych Vás mohl v následujících měsících provázet světem nákupů, ukázat Vám zákulisí chodu centra, tu a tam Vám přinést nějakou novinku a hlavně se chci skamarádit s dětmi. Narodil jsem po téměř deseti letech od založení nákupního centra Géčko a i tohle významné jubileum s Vámi letos oslavím.

„Méďa Géďa je statný medvěd s velkým srdcem a širokým úsměvem. Jako chytrý méďa ví o každé akci a proto bude zákazníky Nákupního centra Géčko o všem informovat. Akce Géčka tak budou díky němu nepřehlédnutelné“, říká manažerka centra.

A dobrá zpráva pro děti. S Méďou Géďou se můžete naživo setkat už v sobotu 3.června na Dětském dni, který se koná v prostorách parkoviště mezi Géčkem a McDonald´s. Během odpoledne bude děti čekat nejen naše nová šelma, ale i horolezecká stěna, závodní vůz i se závodním depem, spousta soutěží a her od Bambule a Decathlonu, malování na obličej, pro prvních sto účastníků kupónek na zmrzlinu nebo malý shake od McDonald´s. Náš méďa má děti rád a ty nejhodnější se s ním mohou i vyfotit. Těšíme se na Vás v Géčku vedle Globusu!

PS: Další velké překvapení Vás bude čekat s naší prázdninovou soutěží, ale tu odtajníme až během června, takže sledujte náš web www.ncgecko.cz/liberec/cz/ nebo Facebook Nákupní centrum Géčko Liberec a dozvíte se včas o všech novinkách.

Štítky G.cz, Nákupní centrum Géčko, McDonald's, medvěd, Decathlon, Globus, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za medvědem do Géčka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.