Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Letošní Greenfest v duchu bezobalovosti. Doneste si vlastní krabičku a dostanete slevu

Ekologie, soběstačnost, zdravá rodina. Takový bude už pátý ročník ekofestivalu Greenfest, který proběhne v sobotu v Lidových sadech. Na celodenním programu jsou zajímavé přednášky, praktické workshopy, doprovodný program pro děti i dospělé. Nebudou chybět hudební vystoupení a bohaté možnosti občerstvení a stánků.

„Vše je v duchu ekologie, přírody, permakultury, soběstačnosti, osobního rozvoje, zdravého stravování a přírodního stavitelství. Letos se konkrétněji zaměříme na téma zdravá rodina,“ říká pořadatelka akce Anežka Horynová.

Letošní ročník se také ponese v duchu bezobalovosti. „Pokud si přinesete vlastní krabičky, misky, kelímky a příbory, dostanete slevu na stáncích s jídlem a pitím. Možnost umýt si špinavé nádobí bude samozřejmě na místě zajištěna,“ dodala pořadatelka.

Začátek je v 10 hodin dopoledne, konec v 18 hodin.

Celodenní vstupné je 150 korun, děti do 15 let zdarma. V ceně vstupenky jsou všechny přednášky, workshopy i doprovodný program.

Autoři | Foto Greenfest Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní Greenfest v duchu bezobalovosti. Doneste si vlastní krabičku a dostanete slevu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.