Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velké zábavné odpoledne na Javorníku láká rodiny s dětmi. Vstupné pro všechny zdarma

PR článek

Třetí červnová neděle bude v areálu Obří sud Javorník patřit rodinám s dětmi. Společnost Magna Bohemia zde přichystala zábavné rodinné odpoledne s velkou hrou pro děti, nazvanou „Putování s Javorníčkem“. Program, na kterém se podílí i Český červený kříž, začíná ve 13:00 hodin a končí v 17:00 hodin.

Pokud ještě nemáte plány na neděli 18. června a rádi se svými dětmi vyhledáváte netradiční a dobrodružné aktivity, měli byste po obědě zamířit na Javorník. Čeká zde na vás celá řada disciplín, které s nimi můžete vyzkoušet. Kromě jiného se můžete těšit na lezeckou stěnu, funbike – zkoušku dovedností na kole, simulátor nárazu, brýle simulující opilost nebo program připravený hasiči z Magny. Hlavní částí rodinného odpoledne je velká hra „Putování s Javorníčkem“, při které budou děti spolu s rodiči plnit pestré úkoly a postupně plnit hrací kartu. Celou hrou bude děti provázet skřítek Javorníček, jehož podobu ztvárnil Jakub Skřivánek v rámci soutěže dětí zaměstnanců Magny. Všechny děti se po naplnění hrací karty můžou těšit na atraktivní odměnu.

Po celé odpoledne budou k dispozici stánky s občerstvením a možnost opéct si vlastní buřty na ohni. Nenechte si ujít příjemně strávený čas a přijďte s dětmi na Javorník. Těší se na vás pořadatelé i skřítek Javorníček!

Štítky Javorník, Český červený kříž, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velké zábavné odpoledne na Javorníku láká rodiny s dětmi. Vstupné pro všechny zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.