Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak si zpestřit léto? Vyrobte si trendy kousek nábytku z palet

PR článek

Ať už máte dovolenou, nebo prázdniny, léto svádí k jedinečným zážitkům. A právě takovým zážitkem se může stát výroba nějakého pěkného kousku nábytku z palet. V současné době palety prostě frčí a proč si něco nevyrobit vlastníma rukama? Chcete třeba sezení na terasu, postel nebo židle, jaké nikdo jiný nemá? V dílně s názvem Tvoříme z palet si vyrobíte přesně to, o čem sníte. A zbystřit by měli čtenáři Liberecké Drbny, kteří mají až do konce prázdnin 30 % slevu!

V Liberci jde o dílnu ojedinělou. Stačí přijít, dostanete své místo, nářadí a můžete začít. „Samozřejmě vám se vším poradíme a zaučíme vás. Dobré je určitě využít některý z našich workshopů,“ říká majitel dílny Josef Chmurčiak.

Pro úplný začátek je nejvhodnější každotýdenní středeční kurz od 16 do 18 hodin. „Na něm můžeme zkonzultovat váš projekt. Poradíme vám, jak na to, do čeho se pouštět, čemu se naopak raději vyhnout,“ pokračuje Chmurčiak s tím, že středeční kurz je zdarma.

Využít lze i odpoledních a víkendových workshopů. „Během nich už je možné stihnout některé výrobky, jako třeba židli, lavici nebo třeba botník,“ dodává majitel dílny.

I podle toho, do čeho se chcete pustit, se vybírají palety. Ta nejzákladnější vyjde na 75 korun.

Zaujala vás možnost vyrobit si něco vlastního? Mrkněte na facebook dílny a třeba najdete inspiraci pro své dílo.

Přes léto se slevou 30%

Čtenáři Liberecké Drbny mají jedinečnou možnost, jak se do výroby vlastního projektu pustit. Do konce prázdnin totiž jen pro ně platí speciální nabídka. Po zadání hesla DRBNA30 do objednávky přes internet, nebo na místě, získají slevu 30% na hodinové vstupy i na workshopy.

Dílna je otevřena každý všední den od 14 do 18 hodin. „Počet pracovních míst je omezený, proto je ideální se nejdříve objednat. Buď zavolejte, nebo vyplňte kontaktní formulář na našem webu,“ uzavírá Chmurčiak.

Více o dílně a tvorbě z palet najdete na webu www.tvorimezpalet.cz.

Foto Tvoříme z palet

Štítky Tvoříme z palet, Josef Chmurčiak, léto, dílna, Drbna.cz, trend, nábytek, Liberec, Facebook, židle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak si zpestřit léto? Vyrobte si trendy kousek nábytku z palet  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.