Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hrazená ulice se promění v desku pro scrabble. Přijďte si zahrát s kilovými písmenky

Zahrajete si rádi scrabble? Pokud ano, měli byste zbystřit. Liberecká Drbna vás zve na turnaj v pouliční verzi téhle hry, který je naplánován na sobotu 16. září v Hrazené ulici. Svůj tým do boje vyšle také Liberecká Drbna, za kterou můžete hrát také vy! K účasti stačí vyplnit krátkou přihlášku na konci článku.

Většina z vás nejspíš zná stolní verzi scrabble, která se ale podstatně liší od té, která na vás čeká v Hrazené ulici. Pořadatelé si pro účastníky připravili obří hrací plochu se stovkou písmenek, kdy každé váží zhruba kilo. První liberecké pouliční scrabble tak bude i celkem fyzicky náročným sportem.

Unikátní hra je součástí akce Zažít Hrazenou jinak, jejíž první ročník proběhl už v loňském roce. „Hrazenou jsme si oblíbili, je to zapomenuté místo v centru města, které má pro nás velké kouzlo. Vyrůstají tu zajímavé podniky, které využívají venkovní prostory a dělají život ve městě pestřejší. Rádi bychom to ukázali i ostatním. Letos přinášíme se Zažít Liberec jinak uzavření části ulice Hrazená, na které rozehrajeme turnaj v pouličním scrabble,“ řekl za pořadatele Jakub Dušánek.  

Kromě hlavního lákadla, kterým je bezpochyby pouliční scrabble, čeká návštěvníky téhle sousedské akce také keramická dílna, hry pro děti, pouliční hokej, šipky, výměnný bazar „Knihomol“ (knihy, časopisy, hudební nosiče i menší věci do domácnosti), příjemné posezení a spousty tradičního i netradičního občerstvení. „Přijďte se podívat a užít si příjemné odpoledne. Můžete se zapojit i přípravou pohoštění pro sousedy (buchty, koláče, domácí limonády a jiné), hudebním či divadelním vystoupením,“ uzavřel Dušánek.

Další informace o akci Zažít Hrazenou jinak vol. 2 najdete pod tímto odkazem nebo také na Drbně v dalších článcích.

Zahraj si pouliční scrabble za Libereckou Drbnu!

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Facebook

Štítky Zažít Liberec jinak, Zažít Hrazenou jinak, scrabble, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrazená ulice se promění v desku pro scrabble. Přijďte si zahrát s kilovými písmenky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.