Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rodinný den s pandou červenou v ZOO Liberec. Soutěžní program pro všechny návštěvníky zdarma

PR článek

V neděli 17. září se návštěva v liberecké ZOO promění v napínavou výpravu. Magna Bohemia na tento den připravila zábavní program pro celou rodinu u příležitosti Mezinárodního dne pandy červené.

Na malé i velké návštěvníky všech věkových kategorií zde čeká velká soutěžní hra se zvířecí tématikou. V areálu ZOO budou po celý den rozmístěna stanoviště, na kterých mohou otestovat své vědomosti, bystrost i pozornost. Například si vyzkouší různé zvířecí pozice při cvičení jógy nebo porovnají své síly se zvířaty při soutěži v běhu. Budou hledat ukryté obrázky pandy červené a skládat tajenku z písmenek. Hrací karta obsahuje celkem 7 úkolů. Po jejich splnění na všechny čeká malý dárek.

Kromě soutěžního programu se děti mohou těšit i na výtvarné dílny, velmi oblíbené malování na obličej nebo dočasné tetování. Návštěvu v ZOO si může celá rodina zpestřit návštěvou fotokoutku a jako památku si odnést společnou vtipnou fotografii.

Rodinný den s pandou červenou v ZOO Liberec začíná v 10:00 hodin a je zdarma přístupný všem návštěvníkům. Zaměstnanci společnosti Magna Bohemia s rodinou mají zdarma také vstup do ZOO.

Štítky Liberec, zoo, panda červená, Magna, panda, Zoologická zahrada Liberec, zoologická zahrada, návštěva, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodinný den s pandou červenou v ZOO Liberec. Soutěžní program pro všechny návštěvníky zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.