Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Piškvorky hrají nejlépe studenti liberecké strojní průmyslovky. Postupují do krajského kola

Oblastní turnaj v piškvorkách hostila Střední průmyslová škola strojní v Liberci. Oblíbenou studentskou hru právě studenti strojní průmyslovky ovládají mistrovsky a opět berou první a tentokrát i druhé místo. Celorepublikové soutěže pIšQworky 2017 se přitom účastnilo 14 týmů z osmi škol.

„Některé hry byly velice vyrovnané a hrálo se až na pokraj časového limitu. Někteří si zopakovali i výhru na 11 tahů,“ popsala za organizační tým Gabriela Sittová.

Do další části soutěže, play-off, už postoupili jen ti nejlepší. Postup do dalšího kola často zajišťoval rozdíl několika málo bodů, v mnohých případech i duel mezi týmovými šampiony. „Nakonec však domácí, kteří hrají piškvorky téměř povinně, obsadili tři čtvrtiny postupujících příček. Uvidíme, jak se osvědčí s větší konkurencí v krajském kole,“ dodala Sittová.

Výsledky oblastního kola Liberec

1. místo: průmka „E“ (SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ Liberec) ve složení: Jakub Dub, Miroslav Hejduk, Ondřej Richtr, Samuel Pospíšil a Jan Peřina.

2. místo: Jedninečné sněhové vločky (SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ Liberec) ve složení: Tomáš Rous, Václav Matura, Pavel Srp, Ondřej Hamr a Zbyněk Rampáček.

3. místo: 101010 (Gymnázium Tanvald) ve složení: David Němeček, Adam Dvořáček, Simona Hubalová, Jakub Mašek a Ondřej Zajíček.

Autoři | Foto archiv pořadatele

Štítky Piškvorky, pIšQworki, turnaj, Liberec, Střední průmyslová škola, David Němeček, Adam Dvořáček, Zbyněk Rampáček, Gymnázium Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Piškvorky hrají nejlépe studenti liberecké strojní průmyslovky. Postupují do krajského kola  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.