Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zviditelnit vaší firmu nebylo nikdy jednodušší

PR článek

Polepy aut, výloh, potisk triček, výroba reklamních předmětů, bannerů nebo třeba fotoobrazů. Jestli právě vaše firma hledá služby reklamní agentury nebo se „jen“ poohlížíte po někom, kdo vám vyrobí originální vánoční dárek, jen těžko budete hledat flexibilněji fungující firmu než Havel Reklama z Liberce.

„Reklamních agentur je spousta, ne každá ale volí tak individuální přístup k zákazníkům. Jsme schopni přenést takřka každou představu do reálného produktu,“ říká majitel firmy Tomáš Havel.

Trendem předvánočního období jsou fotoobrazy, které jsou ideálním překvapením pod vánočním stromkem. „Stále častěji se fotoobrazy objevují také ve firemních a kancelářských prostorech,“ dodal Havel. Jako ideální vánoční dárek může posloužit také tričko s fotografií, která také Havel Reklama vyrábí. „Všeobecně potisk textilu patří mezi nejoblíbenější. Mimo triček jsme schopni potisknout také  dresy, třeba pro kompletní volejbalový tým,“ dodává.

Samostatným odvětvím je výroba polepů aut a výloh. „Polepy firemních vozů patří mezi nejefektivnější marketingové investice, jsou dobře viditelné, výrazné a pomáhají při budování značky. Díky tomu reprezentují vaši společnost na každé cestě. Využijte volné reklamní plochy, které máte k dispozici. Oslovte širokou veřejnost pomocí špičkových polepů na auta,“ doplňuje jednatel firmy.

Díky moderním technologiím umím Havel Reklama převést na reklamní fólie libovolnou fotografii, obrázek i motiv. Vzhled vozového parku tak můžete snadno změnit díky částečným polepům či celopolepům. Problém není ani tónování autoskel.

Životnost takové folie je až sedm let. „Pro reklamní polepy využíváme špičkové folie Avery a KPMF. Folie na auto s potiskem je chráněna průhlednou laminací, která zvyšuje její životnost i odolnost proti oděrkám, poškrábání v automyčkách, od odletujících kamínků nebo při běžném provozu,“ uzavírá Havel.

Veškerou nabídku Havel Reklama najdete na potiskypolepy.cz.

Štítky Liberec, Havel Reklama, reklama

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zviditelnit vaší firmu nebylo nikdy jednodušší  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.