Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Magna podpoří projekty pro zlepšení života v regionu. V grantovém programu rozdá 50 tisíc korun

Společnost Magna Bohemia již druhý rok za sebou podpoří projekty na zlepšení života a podporu komunity v Liberci a okolí. V letošním ročníku grantového programu “Magna žije s vámi!” rozdá 50 tisíc korun. Program je určen pro jednotlivce a nekomerční projekty. Uzávěrka přihlášek je 15. prosince.

Grantový program “Magna žije s vámi!” je součástí dlouhodobé snahy společnosti zlepšovat život v regionu. Mohou se do něj přihlásit jednotlivci i neziskové organizace, které mají nápad, jak vylepšit život ve svém okolí. Přihlášky do grantového programu si zájemci mohou stáhnout na webových stránkách společnosti. Protože je program určen především pro jednotlivce a malé neziskové organizace, je přihláška velmi zjednodušena oproti klasickým grantovým žádostem. Zájemci o podporu projektu se mohou hlásit do 15. prosince. Výsledky společnost oznámí na začátku ledna příštího roku. Částkou 50 tisíc korun podpoří jeden vybraný projekt nebo ji rozdělí mezi více projektů.

První ročník grantového programu společnost vyhlásila v loňském roce, kdy slavila 70. výročí od svého založení. Do programu se přihlásilo celkem 22 projektů. Mezi žadateli byla například komunitní zahrada, ochotnický divadelní spolek nebo skupina maminek. Nakonec celou částku 50 tisíc korun získal spolek Avantgart, který obnovuje památkově chráněnu zauhlovací a vodárenskou věž ve Vratislavicích nad Nisou. Díky grantu od společnosti Magna Bohemia dobrovolníci z projektu Zauhlovačka budují sdílenou řemeslnou dílnu, která bude sloužit široké veřejnosti.

Tisková zpráva

Štítky projekt, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Magna podpoří projekty pro zlepšení života v regionu. V grantovém programu rozdá 50 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.