Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Chata Dřevěnka ve Sloupu v Čechách lehla popelem

Profesionální hasiči z České Lípy a jejich dobrovolní kolegové ze Sloupu v Čechách a Nového Boru vyjížděli v noci na pátek k požáru dřevěné chaty nedaleko koupaliště v obci Sloup v Čechách. Podle vyjádření vyšetřovatele stojí za požárem nejspíš cizí zavinění. Výše škod zatím není známa.

„Jak hasiči zjistili, šlo o požár chaty sloužící k sezónnímu prodeji občerstvení. Oheň zachvátil celý objekt o rozloze 6x12 metrů a při příjezdu hasičů se požár nacházel již ve třetí fázi hoření,“ shrnula mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Plameny dostali hasiči pod kontrolu ve 3:14, kompletně uhasit požár se podařilo zhruba o dvacet minut později. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

„Šetření bude ještě několik hodin pokračovat, ale již nyní se vyšetřovatelé požárů vyjádřili, že za příčinou stojí pravděpodobně zavinění cizí osoby. Škoda na objektu ještě nebyla majitelem vyčíslena a je tedy stále v šetření,“ dodala v pátek kolem poledne mluvčí hasičů.

Foto HZSLK

Štítky Sloup v Čechách, hasiči, požár, Dřevěnka, Česko, Česká Lípa, Nový Bor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Chata Dřevěnka ve Sloupu v Čechách lehla popelem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.