Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Adventní ZOO: Mikuláš, speciální prohlídky a otevřeno na Štědrý den

Na letošní advent už je připravena i liberecká ZOO, která připravila hned několik zajímavých akcí. Už v pondělí dorazí do zahrady Mikuláš se svou družinou andělů a čertů, o několik dní později pak na speciální adventní prohlídce zazní koledy a rozsvítí se betlémy. A prohlédnout si ZOO lidé mohou i na Štědrý den.

Mikuláš zavítá do budovy ZooExpo od 14 do 16 hodin. „Pro hodné bude mít připraveno spousty sladkostí a dárečků, zlobivé děti se budou muset vypořádat s čerty. Návštěvníci se mohou také těšit na výtvarné dílničky,“ řekla mluvčí zahrady Barbara Tesařová.

Druhá adventní prohlídka proběhne ve čtvrtek 14. prosince večer a celá ZOO bude vánočně laděná. „Zoologickou zahradu rozezní od 16 do 19 vánoční koledy a rozsvítí se betlémy. Adventní tématiku na „večerce“ navodí tematické výtvarné dílničky a stanoviště, kde si zájemci budou moci vyzkoušet tradiční vánoční zvyky,“ dodala mluvčí.

ZOO zůstane otevřená i na Štědrý den od 9 do 15 hodin. Platit se bude dobrovolné vstupné a připravena je o speciální komentovaná prohlídka. „Zájemci se mohou hlásit našemu zkušenému průvodci, který prohlídku zahájí v 10 hodin za hlavním vchodem do zoo,“ řekla Tesařová.

Na vstupu do zahrady bude opět připraveno Betlémské světlo, které do ZOO přivezou čeští skauti. „Pokud si zájemci donesou vlastní svíčku či lampu, bude možné si Betlémské světlo odnést domů,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto ZOO Liberec

Štítky Mikuláš, ZOO Liberec, advent, Vánoce, prohlídky, zoologická zahrada, Štědrý den, zahrada, Betlémské světlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Adventní ZOO: Mikuláš, speciální prohlídky a otevřeno na Štědrý den  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.