Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblohu nad Libercem rozzáří ohňostroj a vaše hvězdy

PR článek

Adventní lampionový průvod, mikulášský běh či mikulášské dárkobraní. Tyto adventní akce najdete hned pod jednou střechou Obchodního centra Forum Liberec. Adventní radovánky začínají již tuto sobotu a těšit se z nich můžete až do úterý 5. prosince.

Přestože o první adventní neděli rozsvítí většina měst svoje vánoční stromečky, nad Libercem se obloha rozzáří již o den dříve. A to díky obřímu ohňostroji, který budete moci sledovat ze střechy parkoviště obchodního centra.

Návštěvníky tak čeká spousta zábavy, focení, zpívání, bubenická show a především adventní průvod, který bude zakončen netradičně nádherným ohňostrojem a punčem pro děti i dospělé zdarma.

„Na adventní průvod světel si můžete přinést svůj vyrobený lampion. Pokud se s ním vyfotíte, vyhrajete zajímavé ceny, jako je tablet, mobilní telefon nebo lego,“ zve ředitel obchodního centra Miroslav Habel na netradiční akci, v rámci které si obchodníci připravili pro zákazníky slevy. Tyto obchody budou označeny lampionem ve tvaru hvězdy u vchodu obchodu.

Adventní průvod startuje za znění bubnů sboru ARIES a pěveckého sboru Carola v 16.30 hodin v OC Forum (vchod ze Soukenného náměstí). V tento den také začíná výstava „VÁNOČNÍCH HVĚZD“ na pasáži, které tvořily děti z MŠ Liberecka.

Poběžíme pro děti

Jestliže v sobotu uděláme radost sobě a svým dětem, v neděli ji můžeme poslat těm, kteří v životě takové štěstí neměli. V Liberci se totiž koná druhý ročník charitativního Mikulášského běhu v Liberci 2017.

Tentokrát se běží pro Dětské centrum v Liberci. Mikulášský běh startuje před libereckou radnicí v neděli 3. prosince v 16 hodin (registrace do závodu je od 14.30 hodin). Připojit se může každý, a to buď aktivně a nebo jako divák. Zcela poprvé závodníci proběhnou také pasáží OC Forum, kde lidé mohou fandit kromě svým favoritům, také atletce Evě Vrabcové Nývltové nebo Vítovi Pavlištovi.

Při loňském ročníku se podařilo pro Dětské centrum Liberec vybrat 18 tisíc korun. Podaří se letos částka navýšit?

Troufněte si na čertovu stezku

Adventním víkendem v OC Forum Liberec nic nekončí. Naopak. Odvážné děti si zde mohou projít čertovu stezku za pokladem, kterou ocení i rodiče. „Mikuláš se svými čerty a anděly dorazí také k nám. Pro návštěvníky jsme připravili soutěže, focení, sladkosti. Na děti bude čekat u obrovského vánočního stromu Mikuláš, se kterým si budou moci děti povídat nebo zazpívat,“ doplnil Habel.

Tato akce se uskuteční v úterý 5. prosince v přízemí obchodního centra od 16 do 18 hodin.

Nadcházející víkend nabízí řadu akcí, proto by byla škoda prosedět ho jen u televize. Udělejte tak radost svým dětem, blízkým nebo podpořte ty, kteří o štěstí musí bojovat o trochu více.

Štítky Forum, Liberec, advent, Vánoce, ohňostroj, obchodní centrum, lampion, Eva Vrabcová Nývltová, Lego

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblohu nad Libercem rozzáří ohňostroj a vaše hvězdy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.