Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bývalý poradce Václava Havla dorazí do Liberce. Přijďte si popovídání s Janem Šolcem

Přijďte si popovídat s bývalým poradcem Václava Havla a poslancem Federálního shromáždění Janem Šolcem. Středoškoláci z Parlamentu mladých Liberec se Vám rozhodli zprostředkovat povídání s touto významnou osobností českých dějin ve V-klubu při DDM Větrník. Téma není předem dané, ale předpokládá se, že se hlavně bude mluvit o minulosti a vztahu pana Šolce k Václavu Havlovi.

„Účelem této akce je seznámení mladých lidí s politickou situací 90. let a osobním pohledem na Václava Havla skrze oči Jana Šolce za příjemné vánoční atmosféry. Je to koncipováno jako rozhovor a mladí lidé se mohou zeptat na to, co zajímá právě je,“ prozrazuje Sofie Susová, členka Parlamentu mladých Liberec a spoluorganizátorka akce.

Akce začíná 13. prosince od 16:00, vstup je pro všechny volný. "S Janem Šolcem se znám ještě z dob před listopadem 1989. Máme několik společných až konspiračních vzpomínek z dob socialismu i po něm. Už se těším, až si budeme s mladými lidmi povídat a vyjasňovat je." řekla Jana Pavlíková, koordinátorka Parlamentu mladých Liberec.

Tisková zpráva | Foto Jizerské ticho

Štítky Liberec, Jan Šolc, debata, Václav Havel, parlament, Federální shromáždění, Sametová revoluce, Jana Pavlíková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý poradce Václava Havla dorazí do Liberce. Přijďte si popovídání s Janem Šolcem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.