Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Facebook zaplavilo varování před otrávenými nástrahami v okolí Husovky

Po sociálních sítích se opět šíří varování před otrávenými nástrahami, které má kdosi rozhazovat v okolí Technické univerzity v ulici Husova v Liberci. Policie ani městští strážníci nic takového neevidují. Podle varování, které se šíří na internetu, se už dva psi otrávili.

„V Liberci, kolem areálu Technické univerzity u Husovy ulice a v okolí, zejména v parku v Bendlově ulici někdo tráví psy! Používá návnady s masem a jedem! Prosím sdílejte a varujte své známé. Už se dva psi otrávili, ať to nepokračuje a tu zrůdu to třeba vyleká,“ píše se ve varování, které zveřejnil portál Náš Liberec na svém facebookovém profilu.

Liberečtí strážníci ani policisté však nic podobného neevidují. „V tento moment žádný takový případ nemáme hlášený. Pokud by se ale kdokoliv s něčím takovým setkal, může nález podezřelé nástrahy nahlásit Policii ČR nebo městským strážníkům,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Pejskaři by se tak měli mít na pozoru. Podle majitelů psů dochází k otravám od roku 2013 prakticky nepřetržitě. V září jsme vás informovali o podezřelých nástrahách pohozených u lesoparku ve Vratislavicích nad Nisou.

Neznámý tyran řádil také v srpnu loňského roku v Kubelíkově ulici v Horním Růžodole. Tam kdosi polil psa pobíhajícího po zahradě louhem nebo jinou kyselinou. Poleptaný pes přitom smrti unikl už jednou, kdy mu někdo přes plot hodil otrávený buřt se vzkazem, že štěkání musí přestat. V zimě zas měl kdosi nastražit pasti na Kunratické, konkrétně ve Sněhurčině a Olbrachtově ulici v Liberci.

Foto Facebook

Štítky Liberec, Husova ulice, otrava, pes, policie, Vladimíra Šrýtrová, nástraha, Facebook, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Facebook zaplavilo varování před otrávenými nástrahami v okolí Husovky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.