Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kamu přiveze do Liberce Nejbarevnější kuchařku. Svůj um předvede v bistru Street Pho

Šílená kuchařka, která ochutnává svět. Tak se popisuje Kamila Rundusová alias Kamu. Mladá zapálená kuchařka, která dobré jídlo z celého srdce miluje, ale ještě raději ho připravuje a píše o něm, teď dorazí do libereckého bistra Street Pho. V pondělí 11. prosince od 15:00 se tak návštěvníci oblíbeného podniku můžou těšit na Kamu a její tým.

„Ze všech nabídek na uspořádání autogramiády v Liberci mě nejvíce oslovilo Street Pho, jednak svým prostorem, tak i vietnamskou kuchyní. Velká část Nejbarevnější kuchařky je inspirována právě vietnamskými jídly,“ shrnula Kamu. Právě Nejbarevnější kuchařku, která bude v pondělí k mání ve Street Pho, si každý bude moci nechat podepsat právě od její autorky.

Pro návštěvníky Street Pho připraví občerstvení formou finger food. Budou mini bagetky, krevety, mini Pho Bo nebo závitky, které jsou inspirovány Nejbarevnější kuchařkou. Celá nabídka bude za zvýhodněnou cenu.

A kdo je Kamu? Vařit začala na Novém Zélandu, kam vyrazila hned po ukončení Vršovické hotelové školy. Dále nabírala zkušenosti v Austrálii, Anglii, Vietnamu i Thajsku, nebo třeba u Jamieho Olivera v Londýně či v pražské michelinské La Degustation Boheme Bourgeoise. Neskutečně ráda jí, ochutnává, vaří a ještě raději o tom všem píše a sdílí s lidmi, kteří to rádi čtou.

Foto Facebook.com/Kamu

Štítky Liberec, Street Pho, restaurace, jídlo, Kamu, phở, Kama, bistro, vietnamská kuchyně, James Oliver, La Degustation Bohême Bourgeoise

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamu přiveze do Liberce Nejbarevnější kuchařku. Svůj um předvede v bistru Street Pho  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.