Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fresh festival 2018 spouští vánoční předprodej s jedinečným dárkem

Milujete dobré jídlo? V tom případě pro vás máme tip na zajímavý vánoční dárek. Pořadatelé tradičního Fresh festivalu tento týden odstartovali předprodej limitované série vstupenek, díky kterým nejen ušetříte, ale hlavně získáte jedinečný zážitek v podobě školy čepování piva s vítězem mistrovství České republiky!

Pod dohledem Mastera Bartendera budete mít možnost naučit se jak správně čepovat a v závěru ochutnat vlastnoručně načepovaný orosený půllitr nejslavnějšího ležáku světa Pilsner Urquell!  Neváhejte a využijte včas výhodné nabídky!  Předprodej zvýhodněných vstupenek je do každého města omezen počtem 2000 kusů. Vstupenky lze objednat online na www.freshfestival.cz/vstupenky nebo v síti GoOut a Ticketportal.

Co vás čeká?

Nastávající 8. ročník FRESH FESTIVALU 2018 se chystá opět přinést možnost ochutnat skvělou gastronomii nejen ze všech koutů naší země, ale doslova z celého světa. Pořadatelé pro tento ročník vybrali tyto osvědčená města Plzeň, Liberec, České Budějovice a Pardubice.

Města a termíny konání festivalu:

Plzeň, 19. – 20. 5. 2018
Liberec, 26. – 27. 5. 2018
České Budějovice, 9. -  10. 6. 2018
Pardubice, 16. -  17. 6. 2018

Po všechna předchozí léta jsme se snažili, aby festival provázela dobrá nálada a pohoda, proto jsme pro tento ročník zvolili motto „ Milujeme dobré jídlo! “

Díky celé řadě osobností spojených s jídlem nejvyšší kvality se můžete těšit na spoustu nových receptů a další gastronomické zážitky s neopakovatelnou atmosférou. Program budou tradičně provázet oblíbená kuchařská show v čele se Zdeňkem Pohlreichem a kulinářské workshopy s nejlepšími kuchaři České republiky, kteří zábavnou formou spolupracují s diváky přímo z pódia.

Tak jako v minulých ročnících je oficiálním spolupořadatelem festivalu televize Prima.  Opět se můžeme těšit na známé tváře a moderátory, jako například na Sandrou Parmovou, která se „s chutí“ a profesionalitou ujme moderování oblíbené workshop stage.

Každý si najde to své!

Na festivalu se Vám představí TOP restaurace z vybraného regionu, které vynikají moderní a nevšední přípravou jak české, mezinárodní, zážitkové a v neposlední řadě stále více žádané extrémní gastronomie.

Milovníci ležáku Pilsner Urquell se mohou těšit na vynikající, profesionálně načepovaný ležák, jehož chuť ke „svátku jídla a pití“ neodmyslitelně patří. 

Festivalem vás bude provázet rozmanitá nabídka rodinných minipivovarů, nejlepších vinařství a ochutnávek z české i zahraniční produkce.

Špičková odrůdová vína z Vinařství Piálek & Jäger se navíc stanou součástí zážitkové gastronomie propojením vín s pokrmy uvařenými během cooking show na hlavní pódiu festivalu.

Všem fanouškům dobré kávy se budou věnovat mistři ve svém oboru, baristé, kteří formou workshopů předvedou nejnovější trendy v přípravě tohoto aromatického nápoje. 

Fresh festival v Liberci

Sobota, 27. května 2017, 15:57

Fresh festival v Liberci
Fresh festival v Liberci

Tisková zpráva | Foto

Štítky Liberec, Fresh festival, festival, vstupenka, jídlo, Česko, Pilsner Urquell, Ticketportal SK, Plzeň, České Budějovice, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fresh festival 2018 spouští vánoční předprodej s jedinečným dárkem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.