Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jejich rodiny jim vánoční přání splnit nemohou. Devadesát dětí obdaruje kraj

Přímo na krajský úřad si pro vánoční dárky přijede devadesátka dětí. Kromě obdarování se mohou těšit i na doprovodný program a nejrůznější vánoční vystoupení. Pondělní akce začíná v patnáct hodin a celou ji odmoderuje teprve čtrnáctiletý Matěj Marek, moderátor Dětské televize Liberec.

Děti na krajský úřad dorazí z celého kraje zdarma autobusy. V letošním roce byly do vánoční akce zapojeny nejen děti z Dětského centra v Liberci, ale také děti a jejich rodiče, kteří se nacházejí v těžké životní tísni a teď pobývají v azylových domech v Libereckém kraji.

„Dětem jejich přání tradičně vyplní zaměstnanci krajského úřadu, krajští radní a zastupitelé a členové Ekonomické rady Libereckého kraje,“ řekla mluvčí úřadu Markéta Žitná.

Děti svá přání poslaly přímo na krajský úřad. „My jsme si jejich přání mezi sebe s kolegy rozdělili a pokusíme se je vyplnit. Akci pořádáme na kraji už počtvrté a každý rok si ji nesmírně užijeme, protože opravdu všichni se naladí na tu pravou vánoční atmosféru,“ podotkl hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Autoři | Foto Liberecký kraj

Štítky Liberecký kraj, vánoční strom přání, krajský úřad, Liberec, Martin Půta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jejich rodiny jim vánoční přání splnit nemohou.  Devadesát dětí obdaruje kraj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.