Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

V noci teplota na Jizerce klesla pod minus 23 stupňů

Nejchladnější noc zimy má za sebou Liberecký kraj. Pod minus deset stupňů Celsia klesla teplota v krajském Liberci a v Jizerských horách i Krkonoších bylo místy pod minus 15 stupni. Na Jizerce v Jizerských horách klesla teplota dokonce pod minus 23 stupňů, vyplývá z informací na webu Českého hydrometeorologického ústavu.

Silnice v kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Hlavní tahy jsou po chemickém ošetření mokré a místy mohou být namrzlé. Zledovatělá či ujetá vrstva sněhu krytá posypem je na silnicích nižších tříd v Jizerských horách, západní části Krkonoš i vyšších polohách Českolipska. Místy jsou mlhy, které mohou namrzat.

Meteorologové očekávají, že dnes bude v kraji polojasno až oblačno. Odpoledne by měla přibývat oblačnost a kvečeru se přidá sněžení. Nejvyšší denní teploty budou mezi jedním stupněm a minus dvěma stupni Celsia, na horách bude maximálně od minus tří do minus šesti stupňů.

Autoři | Foto CHMI

Štítky Jizerské hory, sníh, mráz, počasí, Krkonoše, Český hydrometeorologický ústav, Liberec, Liberecký kraj, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V noci teplota na Jizerce klesla pod minus 23 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.