Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Obchodníci soutěžili o nejhezčí stromek. Vandalové několik z nich ukradli či poničili

Na třiceti místech se během adventu objevily vánoční stromky. Šlo o soutěž libereckých obchodníků o nejhezčí z nich. Těsně vyhrál stromek Balady následovaný kouskem CrossCafe. Ani v tomto případě se ale akce neobešla bez komplikací. Vandalové několik stromků poničili a také úplně ukradli.

Do soutěže se zapojilo třicet obchodníků a vítězem se stala restaurace Balada, která dostala 254 hlasů, o jediný hlas zpět je CrossCafe.

Kromě velkého vánočního stromu na náměstí před radnicí tak centrum města ozdobily i další tři desítky malých stromečků. Obchodníci si je sami ozdobili tematicky ozdobili, takže každý byl originální.

„Bohužel ani tato výzdoba neunikla řádění vandalů. Několik stromečků bylo odcizeno a několik zničeno,“ doplnil mluvčí magistrátu Jan Vrabec.

V soutěži o nejkrásnější stromek se sešlo přes 1700 hlasovacích lístků. Vítězná Balada se může těšit na možnost využití reklamních ploch zdarma.

Autoři | Foto MML

Štítky soutěž, vánoční stromek, advent, Vánoce, Balada, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchodníci soutěžili o nejhezčí stromek. Vandalové několik z nich ukradli či poničili  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.