Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tahle videa vás v roce 2017 bavila. Připomeňte si je

Kromě článků jste na Drbně mohli v roce 2017 sledovat i řadu videí. Některá z nich vás hodně oslovila, tak proč si je v závěrečných hodinách roku nepřipomenout. Přeji příjemnou podívanou a doufám, že v roce 2018 bude zajímavých videí ještě víc.

Slovan Liberec mířil k pohárovému utkání s Táborskem, když jeho autobus koncem února na D1 u Průhonic vybrzdilo auto. Při nečekaném manévru upadli i dva hráči, kteří zrovna stáli v uličce. I přes nepříjemný incident ale tehdy Slovan vyhrál 3:1.

Hustý černý dým nad Libercem způsobil začátkem dubna požár kamionu u nákupního centra Géčko. Zatímco řidič nakupoval, jeho kamion vzplál. Škoda se vyšplhala na víc než milion korun.

Do historické budovy radnice v Liberci se v polovině května vloupala třiadvacetiletá opilá žena. Vyhazovala na náměstí vybavení jedné z kanceláří, při tom ji dopadli policisté.

Nová reklama na Pribináček se v roce 2016 natáčela v Liberci. V polovině roku 2017 jsme ji pak mohli vidět na obrazovkách. Ti nejbystřejší Liberečáci lokalitu poznali přímo z reklamy, na videu si můžete připomenout natáčení u Lesního koupaliště.

Roman Konopka zachytil nehodu přímo na průtahu městem. Řidič tmavého auta zjevně nevěřil, že by v Liberci mohly být nějaké uzavírky a nestihl se ve velké rychlosti zařadit do pravého pruhu.

Tohle byste nejspíš nečekali. Čtveřice mužů vařila pervitin přímo v panelácích v Liberci. Jenže policisté o nich věděli a nakonec je na začátku října zadrželi. Podívejte se na zásah.

Štítky video, Liberec, 2017, Silvestr, Nový rok, FC Slovan Liberec, okres Tábor, Průhonice, G.cz, Pribináček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tahle videa vás v roce 2017 bavila. Připomeňte si je  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.