Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Česká pošta od února zdraží některé služby. Za obyčejný dopis zaplatíte 19 korun

Česká pošta v letošním roce zdraží některé své služby. Cena obyčejného psaní se zvýší o tři koruny, tedy na 19 korun. Vzroste také cena doporučeného psaní, konkrétně na 44 korun. Cena Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu do dvou kilogramů zůstává stejná. K úpravě ceníků dojde od začátku února.

„Cílem České pošty je nabídnout občanům ČR takové portfolio poštovních i nepoštovních služeb, aby byly uspokojeny všechny jejich potřeby a požadavky jak z hlediska kvality, tak i dostupnosti,“ říká mluvčí České pošty Matyáš Vitík.

Výhodnější ceny ve srovnání se základním ceníkem získají držitelé Zákaznické karty České pošty, kterou si mohou zdarma pořídit na pobočkách České pošty nebo prostřednictvím internetu na www.zakaznicka-karta.cz. Nové poštovní podmínky se všemi změnami jsou publikovány na webu České pošty a budou k dispozici na všech poštách.

Česká pošta zaměstnává více než 31 tisíc zaměstnanců, a tím se řadí mezi největší české zaměstnavatele. Firma spravuje jednu z nejhustších sítí kamenných poboček v Evropě, konkrétně 3200 poboček.

Foto Česká pošta

Štítky Liberec, Liberecký kraj, Česká pošta, dopis, zdražení, Česko, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká pošta od února zdraží některé služby. Za obyčejný dopis zaplatíte 19 korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.