Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ještěd láká na rodinnou akci s lyžováním zdarma. A hraje se o zájezd do Egypta

Na Ještědu proběhne už v pátek velká akce pro celé rodiny s dětmi. Program odstartuje už v 16:30 a vyvrcholí kolem 22 hodiny ohňostrojem. Areál se připravuje na velký zájem, parkování bude zdarma a od tramvaje bude jezdit kyvadlová doprava na parkoviště u F10.

V prvním programovém bloku akce S rodinou na Ještěd budou moci návštěvnici sledovat záchranu z lanovky, otevře se ledový bar a pro děti jsou připraveny soutěže. Poté už začne večerní lyžování, které je po celou dobu zdarma.

Druhý blok přinese lyžařskou show nebo skialpový závod. „Hvězdou večera bude bezpochyby zpěvačka Katarína Knechtová se svým repertoárem,“ říká Renata Balašová ze Skiareálu Ještěd.

Mezi půl devátou a devátou hodinou pak dojde na očekávaný bod – vyhlášení soutěže o zájezd do Egypta pro celou rodinu a další zajímavé ceny. Chcete se zúčastnit? Stačí odpovědět, kolik patnáctikilových balení mouky se vejde do Volva XC60. Více o soutěži najdete tady.

Závěr programu pak obstará sjezd s pochodněmi a velký ohňostroj.

Celá akce je bez vstupného.

Aktuální provoz na Ještědu

V provozu sjezdovky Liberecká, Pod lany, F10 a pro děti Bucharka denně od 8:30 do 16 hodin, na večerní na F10 od 18 do 21 hodin. Parkování je možné kromě zpoplatněného P1, i zdarma na P4 u skokanských můstků nebo parkovišti Bucharka.

Autoři | Foto Ski Ještěd

Štítky Skiareál Ještěd, Liberec, S rodinou na Ještěd, Ještěd, Egypt, rodina, soutěž, Katarína Knechtová, zájezd, Volvo XC60

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještěd láká na rodinnou akci s lyžováním zdarma. A hraje se o zájezd do Egypta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.