Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pávek už není ředitelem Domova důchodců v Jindřichovicích. Kraj hledá nového

Dosavadní ředitel Domova důchodců v Jindřichovicích pod Smrkem končí. V říjnových volbách totiž získal poslanecký mandát. Nejprve sice prohlásil, že by rád obě funkce zkombinoval, ale i po výroku hejtmana Půty, že by měl být jen poslancem, nakonec post ředitele domova opouští.

Rada kraje proto vyhlásila nové výběrové řízení. Nový ředitel by pak měl být znám do 20. února. „Petr Pávek bude funkci vykonávat do doby, než nový ředitel nastoupí,“ uvedl Pavel Svoboda, náměstek hejtmana LK pro sociální oblast.

Pávek tak na postu ředitele v Jindřichovicích vydržel jeden rok. Po zvolení poslancem chtěl nejprve zjistit, jak náročné by bylo obě funkce zkombinovat, nakonec se ale rozhodl pouze pro poslanecký mandát.

Autoři | Foto Liberecký kraj

Štítky Petr Pávek, domov důchodců, poslanec, Jindřichovice, Martin Půta, Jindřichovice pod Smrkem, Pavel Svoboda, domov pro seniory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pávek už není ředitelem Domova důchodců v Jindřichovicích. Kraj hledá nového  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.