Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zraněná fenka Mája potřebuje po střetu s autem nákladnou operaci. Přispějete také?

Každou korunu teď ocení majitelé malé Máji, která utrpěla vážná poranění. Jorkšírka se zaběhla při venčení a ke vší smůle vběhla přímo před jedoucí automobil. Při střetu s ním si rozdrtila pánev a odrazila plotýnku z křížové kosti. Na její nákladnou operaci teď můžete přispět skrze transparentní účet.

Mája utekla ze zahrady v Krásné Studánce. Její majitelé po ní začali okamžitě pátrat, dlouhou dobu ale bez výsledku. Mája mezitím běhala po loukách a bohužel také silnicích v okolí. Jedno z projíždějících aut ji srazilo a způsobilo ji vážná poranění. Zraněného pejska našla náhodná kolemjdoucí, která ji odvezla na veterinu a začala na sociálních sítích pátrat po majiteli. Díky velkému počtu sdílení netrvalo dlouho než se ho podařilo najít.

„Zítra ji vezeme na operaci, ale je obrovsky nákladná. Paní, která Máju našla, měla velkou odezvu na její příspěvky a lidé ji začali nabízet, že na operaci přispějí. Proto včera založila transparentní účet, kde všichni můžou sledovat pohyby na účtu,“ shrnul majitel zraněné fenky Jiří Dušek. Podle něho dnešní operace vyjde na 25 až 30 tisíc korun.

Malá Mája má z půlky vyhráno. Svého majitele už našla, nyní musí společně doufat ve vydařenou operaci. Přispět na lékařský zákrok může každý z vás na čísle účtu 3099558103/0800.

Štítky Liberec, fenka, sbírka, pes, nehoda, veterina, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zraněná fenka Mája potřebuje po střetu s autem nákladnou operaci. Přispějete také?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.