Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Kraj chystá úplně nový gastroprovoz. Vznikne po rekonstrukci budovy D

Krajský úřad bude mít nový gastroprovoz. Kapacitně nevyhovující současný se přesune z hlavní budovy do budovy D. Tu ale nejprve čeká rekonstrukce. Kraj tak nyní využil novinky a pomocí předběžné tržní konzultace zjistí nejvhodnější podmínky pro provoz takového zařízení.

Než začne kraj shánět dodavatele rekonstrukce budovy D, je nutné stanovit podmínky provozování stravovacího centra v návaznosti na možnou úpravu projektové dokumentace. Právě proto využil novinky v zákoně o zadávání veřejných zakázek.

„Možnost vést předběžné tržní konzultace je výslovně upravena v zákoně o zadávání veřejných zakázek. Pokud jsou tržní konzultace dobře a transparentně provedeny, tak mohou přispět ke správnému nastavení zadávacích podmínek a tím ke zvýšení zájmu dodavatelů,“ řekl Marek Pieter, náměstek hejtmana pověřený řízením dopravy, investic a veřejných zakázek.

V pondělí 5. února proběhne předběžná tržní konzultace, kam se mohou dostavit všichni zájemci o provozování gastrocentra. „Dodavatelé se budou moci k navrhovaným možnostem vyjádřit, čímž dojde k získání relevantních a objektivních informací o možnostech trhu,“ dodal Pieter.

Autoři | Foto

Štítky Liberecký kraj, gastro, gastroprovoz, rekonstrukce, krajský úřad, veřejná zakázka, Marek Pieter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj chystá úplně nový gastroprovoz. Vznikne po rekonstrukci budovy D  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.