Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecká dílna stále tvoří z palet. Má ještě tento trend co nabídnout?

PR článek

Již druhým rokem nabízí dílna nazvaná Tvoříme z palet možnost veřejnosti vytvořit si vlastní výrobek nebo kus nábytku výhradně ze dřeva, které pochází z palet.

„Základní myšlenkou této dílny je využití dřeva, které se vybírá z použitých palet,“ vysvětluje Josef Chmurčiak, zakladatel této dílny. „Častá otázka je na kvalitu tohoto materiálu, zda je nějak chemicky ošetřen a tím znehodnocen pro vnitřní použití. To však není případ palet, se kterými v dílně pracujeme. Na každé paletě je třeba hledat označení ošetření dřeva před tím, než šlo do prodeje. Pokud je označení písmeny HT (což znamená tepelné ošetření min. 56°C po dobu 30 minut, při kterém dojde k usmrcení škodlivých organismů a plísní) je taková paleta vhodná pro další tvorbu.“

Dílna je určena nejen pro veřejnost, vznikají zde také výrobky a nábytek z palet na zakázku. Na stránkách naleznete katalog s výrobky, které Vám v této dílně na objednávku vytvoří, ale tím to nekončí. Rádi Vám pomohou s kompletní realizací celého interiéru, ať už jde o Váš byt nebo firmu. „Nedávno jsme například vyráběli kompletní vybavení ložnice – manželskou postel, noční stolky, obloženou stěnu a úložný prostor pod postelí. Fotografie, kde najdete inspiraci i naše realizace, jsou v sekci Galerie na webu. Je zde k vidění i kompletní realizace čekárny rehabilitačního zdravotnického zařízení,“ doplňuje Josef Chmurčiak.

„Naší vášní je tvořit unikátní a originální výrobky na přání zákazníka a vtisknout do nich naše nápady“ uzavírá Josef Chmurčiak.

Více informací naleznete na stránkách nebo sledujte aktuální dění na Facebooku.

Štítky Tvoříme z palet, dřevo, paleta, dílna, trend, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká dílna stále tvoří z palet. Má ještě tento trend co nabídnout?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.