Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další mrazivá noc na Liberecku. Teploty i dnes nejspíš zůstanou pod bodem mrazu

Další mrazivou noc, kdy teploty i v nížinách klesly pod minus deset stupňů Celsia, má za sebou Liberecký kraj. Pod nulou by měly zůstat teploty i přes den, vyplývá z informací od Českého hydrometeorologického ústavu. Silnice v kraji jsou nadále sjízdné se zvýšenou opatrností.

Teploty jsou ráno mezi minus sedmi až minus 13 stupni Celsia. Sníh je na silnicích jen v horských oblastech, jinak jsou povrchy převážně holé vymrzlé. V Jizerských horách je na některých vozovkách ujetá vrstva sněhu krytá posypem, v západní části Krkonoš na Semilsku jsou na silnicích nižších tříd zbytky sněhu po pluhování.

Podle předpovědi by přes den mělo být převážně oblačno, zejména na horách ojediněle slabé sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty očekávají meteorologové mezi minus jedním až minus čtyřmi stupni Celsia, na horách mezi minus pěti až minus osmi stupni.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Jizerské hory, Krkonoše, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další mrazivá noc na Liberecku. Teploty i dnes nejspíš zůstanou pod bodem mrazu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.