Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

S dětmi do Koutku. Po zimě už je opět otevřený i se všemi atrakcemi

Příchod teplého jarního počasí znamená také otevření Dětského koutku v Lidových sadech. Otevřeno je každý den od devíti do šesti a děti si užijí na ruském kole, mnoha prolézačkách nebo houpačkách. Brány Koutku se otevřou poprvé v sobotu 14. dubna.

Jedním z největších lákadel je ale nejspíš historický elektrický vláček z roku 1971, který loni prošel celkovou rekonstrukcí.

„Pro děti jsou též k dispozici různá odrážedla, kola, koloběžky, se kterými mohou jezdit po silničkách vedoucích areálem dětského koutku,“ připomíná Barbara Tesařová, mluvčí ZOO Liberec, která koutek provozuje.

Dětský koutek v Lidových sadech funguje už od roku 1955, tedy přes šedesát let. Za tu dobu si v něm hrálo několik generací Liberečáků a prošel jím milion návštěvníků.

Areál je otevřený každý den od 9 do 18 (červen–srpen do 19). Za celodenní vstupenku s možností opustit areál v průběhu dne děti zaplatí 40 korun a jejich dospělý doprovod 30 korun.

Autoři | Foto ZOO Liberec

Štítky Dětský koutek, Liberec, Lidové sady, Zoologická zahrada Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S dětmi do Koutku. Po zimě už je opět otevřený i se všemi atrakcemi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.