Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

U arény opět proběhne pálení čarodějnic. Pořadatelé lákají také na sportovní program

Nevíte, kam vyrazit na „čáry“? V pondělí opět vzplanou čarodějnické ohně v areálu Sport Parku Liberec. Oblíbené Čáry u arény letos nabídnou rozšířený sportovní program a pro školní děti soutěž ve víceboji. V rámci víceboje si děti vyzkouší basketbal, lukostřelbu, hokejové dovednosti nebo i překážkovou cyklistickou dráhu. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

Celodenní program odstartuje ve 12:00 poutí, poté následuje sportovní program a v 19:30 lampionový průvod. O dvacet minut později pořadatelé zapálí vatru. Poté vystoupí kapela Prorock. Po setmění rozzáří noční oblohu ohňostroj.

Pro všechny návštěvníky akce ve spolupráci s libereckým hokejbalovým klubem bude připraveno venkovní nafukovací hřiště, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet dovednosti s hokejkou nebo v případě zájmu i sehrát mini utkání. Přesnost ve střelbě pomůže zdokonalit venkovní nafukovací střelnice. Nebude chybět ani trocha adrenalinu v podobě jízdy na čtyřkolkách. Netradičním zpestřením akce bude ukázka záchranného zdravotnického systému včetně polní zdravotnické ambulance a ukázky první pomoci od Českého Červeného kříže. Nezapomínáme ani na děti předškolního věku, pro které jsou připraveny interaktivní dílničky nebo dráha pro jízdu na odrážedlech. Ani letos nebude chybět vyhlášení nejlepší čarodějnické masky.

Sportovní Čáry u arény proběhnou stejně jako v minulých letech na travnatém prostoru atletického odhodiště v zadní části areálu Sport Parku Liberec. Na místě budou kromě velké vatry připravené i malé ohýnky na opékání a kdo si zapomene špekáček doma, může si jej zakoupit ve stánku s občerstvením, stejně tak bude na místě možné zakoupit lampiony. Fanoušci Bílých Tygrů se mohou těšit na fotografování s maskotem a připravený stánek Fanshopu.

Zaparkovat mohou návštěvníci zdarma na přilehlém centrálním parkovišti u Home Credit Areny a přímo do areálu se dostanou také autobusovou linkou MHD číslo 17.

Foto Sport Park Liberec

Štítky Liberec, čarodějnice, Sport Park Liberec, Český červený kříž, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U arény opět proběhne pálení čarodějnic. Pořadatelé lákají také na sportovní program  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.