Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nelíbilo se vám vyúčtování tepla z plynové kotelny? Léto je ideální na úvahu o změně dodavatele

PR článek

Topná sezóna je za námi, vyúčtování tepla včetně služeb spojených s provozem vlastní kotelny ale máme ještě všichni v živé paměti. A ne vždy se nám úplně líbilo. Dodavatelů energií je dnes na trhu hodně a právě léto je nejvhodnějším obdobím pro to zvážit případnou změnu.

Pokud chcete výhodné teplo, veškerý komfort, kdy se nemusíte starat ani o kotelnu, opravy a revize a ještě je váš dodavatel z regionu, pak byste měli zvolit připojení k Jablonecké energetické. Nově nabízí své služby nejenom v Jablonci, ale i v Liberci, kde již připojila první domy.

„Ceny tepla z domovní plynové kotelny, kterou vlastní odběratel, se u nás pohybují kolem 430 korun za gigajoule, což je velmi atraktivní. Navíc naše teplo je doslova a do písmene bez starostí, lidem je k dispozici 24 hodinový online dispečink, takže v případě poruchy naši pracovníci vše okamžitě vidí a vyřeší mnohdy ještě dříve, než zákazník problém vůbec zaregistruje,“ popisuje Petr Roubíček, ředitel Jablonecké energetické.

Teplo bez starostí! Servis kotelny vyřešíme za vás

Pokud máte vlastní kotelnu, musíte pravidelně investovat čas i peníze do revizí, oprav nebo údržby. Někdo musí hlídat lhůty, volat odborníky a v domovním fondu na to vše samozřejmě spoříte. Klienti Jablonecké energetické se o nic z toho již nestarají, vše řeší dodavatel za ně, a tyto služby se zvlášť nepřiplácejí. „Kotelnu kompletně převezmeme a provozujeme již v naší režii, zákazníkovi tedy odpadnou veškeré starosti i další náklady s provozem kotelny spojené. Navíc naši klienti dostávají velmi přehledné vyúčtování tepla a zaplatí vždy pouze to, co skutečně protopí,“ popisuje Petr Roubíček.

Fakt, že Jablonecká energetická nabízí skutečně kvalitní služby za dobrou cenu, potvrzuje i to, že zájem o připojení k této společnosti kontinuálně stoupá již od loňského roku. V Liberci odebírají teplo domy s vlastní kotelnou například na Borovém vrchu či na sídlišti Gagarinova a společnost se účastní také výběrových řízení na dodavatele tepla v nových zástavbách. V Jablonci nad Nisou se začali o znovupřipojení k CZT zajímat i zákazníci, kteří se v minulosti odpojili a investovali do vlastních kotelen, jež jsou nyní na hranici životnosti. Společnost připojuje samozřejmě nejenom bytové domy, ale také instituce a firmy, mezi nové zákazníky v této skupině přibyly například OD Central nebo Vyšší odborná škola mezinárodního obchodu a Obchodní akademie v Jablonci.

„Lákadlem pro zákazníky je připravovaný věrnostní program se sníženou cenou tepla jak pro odběratele s vlastní plynovou kotelnou, tak pro stávající odběratele tepla z CZT nebo zájemce o znovupřipojení k CZT v Jablonci,“ říká na závěr ředitel Jablonecké energetické.

Štítky Jablonecká energetická, vyúčtování, kotelna, plyn, energie, teplo, Jablonec nad Nisou, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nelíbilo se vám vyúčtování tepla z plynové kotelny?  Léto je ideální na úvahu o změně dodavatele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.