Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Největší gurmánská akce BEKO FRESH festival plný kuchařských es se v Liberci stěhuje na nové místo

PR článek

Největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití BEKO FRESH festival míří na sever Čech! V Liberci se stěhuje na nové místo, a to do sportovního areálu Vesec. V sobotu 26. května od 10 do 20 hodin a v neděli 27. května od 10 do 17 hodin tam bude připraveno hned několik pódií. Na nich bude k vidění nejen klasická gastronomie, ale také extrémní catering či molekulární mixologie.

„Na své si přijdou i vyznavači exotické kuchyně z Vietnamu nebo Srí Lanky, prvorepublikové gastronomie, příznivci výborné kávy a entomofagie, tedy pojídání hmyzu,“ řekl za organizátory BEKO FRESH festivalu Martin Nauš.

Po oba dva dny budou v Liberci k vidění samá kuchařská esa. Při svých živých cooking show se v sobotu vystřídají Zdeněk Pohlreich, Petr Stupka nebo Martin Kortus, v neděli dorazí i Roman Paulus a Ivan Vodochodský.

Návštěvníci se mohou těšit též na školu čepování piva s Václavem Berkou nebo na „hmyzího“ kuchaře Petra Ocknechta. Přijedou i hvězdy známé z obrazovek televize Prima včetně Sandry Parmové.

Po celou dobu konání festivalu bude možné degustovat menu vybraných top restaurací severočeského regionu a v soutěži si zvolit tu nejlepší z nich. „O vítězi pak rozhodnou jak hlasy veřejnosti, tak odborné poroty,“ dodal Martin Nauš.

Festivalový areál zaplní stánky s českými i zahraničními delikatesami z různých koutů světa. Nebude chybět ani rozmanitá nabídka produkce pivovarů, v čele s hlavním partnerem Pilsner Urquell, koktejlových a fresh barů.

Tradičně se v Liberci představí i držitelé značek Regionální potravina a Výrobek roku Libereckého kraje. Akce se koná pod záštitou primátora Liberce Tibora Batthyányho a hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Vstupenky na BEKO FRESH festival si můžete zakoupit v předprodeji v sítích GoOut, TicketPortal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky. Jejich cena v předprodeji (100 korun za osobu) navíc zahrnuje lákavý bonus v podobě „školy čepování piva“ Pilsner Urquell s pravým Masterem Bartenderem!

„Na místě pak bude jednodenní vstup stát 100 korun. Děti do 130 centimetrů a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma,“ poznamenal za pořadatele BEKO FRESH festivalu Martin Nauš.

KDY SE AKCE KONÁ

Sobota 26. května: 10 až 20 hodin
Neděle 27. května: 10 až 17 hodin

KDE NÁS NAJDETE

Sportovní areál Vesec

VSTUPNÉ

Na místě: 100 Kč - jednodenní vstup
Předprodej s bonusem: 100 Kč vstup + škola čepování piva Pilsner Urquell
ZTP a děti do 130 cm - vstup zdarma

VSTUP DO AREÁLU

Vstup bude možný hlavním vchodem u sportovního okruhu areálu Vesec. Budou zde umístěny pokladny s prodejem vstupenek, které si bude možné koupit pouze v místě konání. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se mohou hlásit u pokladny označené nápisem Akreditace.

Po opuštění festivalového areálu se do něj můžete vrátit, ale pouze po označení razítkem. To si vyžádejte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.

PARKOVÁNÍ

Parkování je možné ZDARMA přímo u sportovního areálu Vesec.

KYVADLOVÁ DOPRAVA

Kyvadlová doprava bude k dispozici ZDARMA z nádraží MHD u Obchodního centra Fórum Liberec.

Více informací o BEKO FRESH festivalu najdete na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival.

Tisková zpráva

Štítky Beko Fresh festival, festival, jídlo, Zdeněk Pohlreich, Liberec, sportovní areál, vstupenka, Česko, gastronomie, Pilsner Urquell, Vietnam, Roman Paulus, Ivan Vodochodský, Srí Lanka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší gurmánská akce BEKO FRESH festival plný kuchařských es se v Liberci stěhuje na nové místo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.