Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Liberci se bude točit americký velkofilm. Produkce hledá stovky komparsistů

Velkým tajemstvím je prozatím obestřeno natáčení amerického velkofilmu, jehož některé scény budou vznikat už v září v Liberci. Jisté je, že do města přijedou velké herecké hvězdy a blízko jim mohou být i čtenáři Liberecké Drbny. Stačí se přihlásit na casting, který se koná už 19. a 27. června.

Film má zatím krycí název Bosco, natáčet se bude v Praze a Liberci. Mnoho dalších informací k dispozici není. „Víc říci nemohu, budeme ale potřebovat hodně lidí,“ jen lehce naznačil Jiří Hrstka ze společnosti Extrafilms, která zajišťuje casting filmu a v Liberci se podílela už na natáčení seriálu Carnival Row. V něm si v Liberci zahrál například Orlando Bloom.

A i v tomto případě se do Liberce chystají známé tváře. Jaké? To Hrstka prozradit také nemohl. Jisté je zatím jen to, že půjde o film ze současnosti a natáčet se bude čtyři dny v centru Liberce od 17. září a casting shání hodně lidí. „Potřebujeme hlavně Liberečáky a lidi z okolí,“ upřesnil.

Celkem půjde o zhruba tři až čtyři stovky lidí z Liberce, které produkce do filmu potřebuje.

Hledají se lidé od pěti do sedmdesáti let, casting trvá zhruba 45 minut. První termín je už v úterý 19. června, druhý ve středu 27. června, vždy od 10 do 18 hodin. „Vezměte s sebou klidně i kamarády, rodiče nebo prarodiče,“ říká Hrstka. Nábory se konají v hotelu Imperial a nemusíte se nikde hlásit, stačí přijít na místo v uvedené hodiny.

Autoři | Foto Extrafilms

Štítky natáčení, Liberec, film, extrafilms, casting, velkofilm, Drbna.cz, Orlando Bloom, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci se bude točit americký velkofilm. Produkce hledá stovky komparsistů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.