Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

K Fryčovi míří investigativní novinář Kmenta. Představí Bosse Babiše

V Knihkupectví u Fryče se dnes 20. června představí známý investigativní novinář Jaroslav Kmenta. A mluvit se bude především o současné politice a její nejvýraznější tváři, tedy Andreji Babišovi. Kmenta totiž u Fryče představí svou knihu Boss Babiš. Beseda začíná v 18 hodin.

Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je český premiér nebezpečný a také se zaměřuje na jeho podnikání.

Knihu v Liberci představí její autor Jaroslav Kmenta, člen redakce časopisu Reportér. Dlouhá léta se zabývá kauzami českých politiků a podnikatelů a také jejich vzájemným propojením.

Beseda o knize a české investigativní novinařině začíná ve středu v 18 hodin. Vstupné je 60 korun, senioři a studenti zaplatí polovinu.

Autoři | Foto archiv pořadatele

Štítky Fryč, Kmenta, investigativní novinář, Boss Babiš, Babiš, Andrej Babiš, Jaroslav Kmenta, kniha, Liberec, Reportér (časopis)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K Fryčovi míří investigativní novinář Kmenta. Představí Bosse Babiše  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.