Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bude až 36 stupňů. Meteorologové vydali výstrahu na vysoký stupeň nebezpečí

Následujících pár dní nás čekají teploty, které mohou atakovat až 36 stupňů Celsia. Meteorologové před vedry varují, vydali dokonce výstrahu na vysoký stupeň nebezpečí. Pokračuje také sucho, srážky by podle předpovědi měly přijít ve středu, a to jen místy.

Už dnes se teploty vyšplhají ke třiatřiceti stupňům a nad střední Evropou se bude udržovat nevýrazná oblast vyššího tlaku vzduchu. Teplo bude i v noci, kdy teploty neklesnou pod 16 stupňů.

V úterý pak bude ještě tepleji, rtuť teploměru se může vyšplhat až k pětatřicítce. Také bude skoro jasno, přechodně polojasno. A teplá bude opět i noc, kdy se teploty budou pohybovat kolem 20 stupňů.

Ve středu má být až 36 stupňů, odpoledne a večer pak meteorologové předpovídají oblačnost s ojedinělými přeháňkami či bouřkami.

V dalších dnech se poté lehce ochladí, teploty ale budou stále minimálně kolem třicítky. Ojediněle se objeví přeháňky nebo bouřky.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, teplo, bouřky, Liberecký kraj, střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bude až 36 stupňů. Meteorologové vydali výstrahu na vysoký stupeň nebezpečí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.