Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedno město pro všechny. Poznejte cizince, kteří žijí v Liberci

Už sedmý ročník festivalu cizinců a národnostních menšin Liberec – jedno město pro všechny proběhne v pátek před libereckou radnicí od 14 do 18 hodin. Návštěvníky čeká bohatý program plný hudby, kultury, výborného jídla a dobré nálady. Program bude probíhat nejen na pódiu, ale připraven je také zajímavý program doprovodný.

Těšit se můžete např. na tradiční pohodovou dixielandovou muziku, ukázku národních kultur v jednotlivých stáncích komunit, mongolský hadí či vietnamský tanec, pěvecké vstupy i zajímavá setkání s odlišnými kulturami. V souvislosti s festivalem je také letos instalována výstava Tady jsem doma, která tematicky navazuje na festival v OC Plaza, a to až do konce srpna 2018.

Přijďte ochutnat kulinářské speciality různých kultur, poslechnout si hudební ukázky a zhlédnout taneční vystoupení jednotlivých národnostních menšin a poznat odlišnost lidí, které spojuje to, že s námi žijí společně na jednom místě, v jednom městě, v Liberci.

Autoři | Foto Jana Kodymová

Štítky festival, cizinci, menšiny, Liberec, radnice, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedno město pro všechny. Poznejte cizince, kteří žijí v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.