Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Teplárna reaguje na razantní ochlazení, zahájila topnou sezónu

Lidé napojení na libereckou teplárnu se nemusí bát zimy, právě dnes totiž odstartovala topná sezóna. Je to o devatenáct dní později než loni, kdy se začalo topit už 4. září.

„Chladné podzimní počasí s sebou přineslo noční teploty pod 10 stupňů Celsia a průměrná teplota nevystoupala nad 13 stupňů. Nastaly tak podmínky pro zahájení letošní topné sezóny. V průběhu neděle začali pracovníci Teplárny zprovozňovat rozvody vytápění,“ řekl mluvčí teplárny Lukáš Jankovský.

S výjimkou několika předávacích stanic v oblasti Pavlovic, kde se dokončují práce po přepojení na GreenNet, se topí po celém Liberci. „V průběhu dnešního dne by mělo dojít k jejich zprovoznění tak, aby všichni měli dodávky tepla v takové kvalitě, na kterou jsou zvyklí,“ dodal mluvčí.

Ten také obyvatele města napojené na teplárnu vyzývá, aby v případě zaznamenání jakékoli komplikace týkající se vytápění volali dispečink.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky teplárna, topná sezona, Liberec, Pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teplárna reaguje na razantní ochlazení, zahájila topnou sezónu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.