Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Nisy se opět dostanete pohodlně. Ulice České mládeže je otevřená

PR článek

Oprava frekventované ulice České mládeže v Liberci trvala dlouhé tři měsíce. Uzavírka přinášela komplikace všem Liberečanům včetně zákazníků obchodního centra Nisa. Silnice je opět plně průjezdná a do obchodů za zábavou v Nise se dostanete bez jakýchkoliv omezení.

Rekonstrukce začala 2. července a stavební firma na její dokončení měla 105 dní. Otevřít se měla 13. října, nakonec to vyšlo už v pátek pátého. Jde o zásadní komunikaci, denně po ní projede 17 tisíc aut a velmi zatěžuje okolí. I z toho důvodu byl na povrch položen takzvaný tichý asfalt, který sníží hluk.

Řada řidičů po silnici míří do průmyslové zóny, velká část ale jezdí do OC Nisa. Centrum po obnovení provozu silnice láká k návštěvě. „Přijďte navštívit nově otevřené obchody. V sobotu 13. října slavnostně otevíráme obchod Manufaktura, v pondělí 15. října otevře obchod Pietro Filipi a od soboty 27. října se těšte na novou pobočku Raiffeisenbank,“ říká Martina Poláková z OC Nisa, podle které v centru v nedávné době otevřelo také Klenotnictví Jolleo zaměřující se na prodej luxusních hodinek.

Více informace se dozvíte na webu www.nisaliberec.cz. Obchodní centrum Nisa Liberec patří do vlastnického portfolia skupiny CPI Property Group.

Nisa Liberec. Dosáhli jste cíle.

Foto OC Nisa

Štítky OC Nisa, Liberec, doprava, České mládeže, Lužická Nisa, obchod, Pietro Filipi, Raiffeisenbank, CPI Property Group

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Nisy se opět dostanete pohodlně. Ulice České mládeže je otevřená  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.