Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čarodějnice, kostlivci i strašidelný vláček. ZOO oslaví svátek duchů

Liberecká zoo opět po roce oslaví svátek duchů. Přijďte se podívat, jak vypadá zoo po setmění a vychutnat si strašidelnou procházku areálem zoo. Čekají na vás čarodějnice, duchové, kostlivci, pavouci a nebude chybět ani strašidelný vláček.

Pro velkou oblibu veřejnosti a pro zvýšení komfortu návštěvníků se bude i letos akce konat ve dvou dnech, a to v pondělí 29. a úterý 30. října, vždy od 18.00 do 21.00. Po oba večery mohou zájemci vyrazit do zoo třeba v halloweenském kostýmu a dotvořit tak tajemnou atmosféru večera.

V areálu bude také možné zakoupit si lampion. Na účastníky čekají duchové, strašidla, pohádkové bytosti, tajemné zvuky a zákoutí. Těšit se mohou také na osvícené výběhy vybraných zvířat, otevřené pavilony, bezplatnou jízdu strašidelným vláčkem a v neposlední řadě speciální noční komentované krmení lachtanů v 19.30.

I letos liberecká zoo sbírá dýně

Všichni dárci, kteří o víkendu zoo věnují řádně vydlabanou a vyřezanou dýni, obdrží za odměnu jednu dětskou vstupenku na Strašidelnou zoo. Dýně poslouží jako výzdoba během této oblíbené halloweenské akce.

Vstupenky lze zakoupit i v předprodeji, a to v době otvíracích hodin na pokladně liberecké zoo, nebo elektronicky přes e-shop. Na strašidelnou akci v liberecké zoo lze uplatnit i permanentní vstupenky. POZOR: Přestože akce trvá do 21.00, pokladna zavírá již v 20.00.

Tisková zpráva | Foto ZOO Liberec

Štítky ZOO, ZOO Liberec, strašidelný průvod, svátek, vstupenka, zoologická zahrada

Čarodějnice, kostlivci i strašidelný vláček. ZOO oslaví svátek duchů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.