Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte letos nezapomenutelný vánoční večírek

PR článek

Žádný Mikuláš, žádné strašení čertem. Liberecké firmy mohou dát letos přednost zcela jinému pojetí předvánoční setkání, takzvané kyberparty. Večírku, při kterém si lidé vyzkoušejí třeba interaktivní let ptáka nebo otestují sílu svých myšlenek. S novinkou z oblasti zábavy přišla  společnost Elset spolu s vyhlášeným hudebním klubem Warehouse.

„Využití virtuální reality se věnujeme od počátku její existence. Podařilo se nám z ní udělat společenskou aktivitu pro širokou veřejnost,“ doplňuje jednatel Elsetu Michal Buzek.

Elset zpřístupnil lidem nové technologie nejprve v pro ně dobře dostupných obchodních centrech, potom na firemních akcích. Propojení s Warehousem zaručuje navíc skvělé jídlo, pití a pivo z minipivovaru. „Interaktivní exponáty zaujmou všechny generace. Děti stejně jako manažery. Zapojili jsme je letos s úspěchem například při Family day pro Denso,“ vzpomíná Buzek.

Při kyberparty si její účastníci například prověří, jak rychle dovedou reagovat, také si vyzkouší fungování detektoru lži nebo zcela jinou bláznivou věc - skládat hudbu tancem. „Individuální zážitky si pak mohou mezi sebou vzájemně sdílet. To může být pro vánoční večírek určitě zajímavé zpestření,“ míní Klára Zumrová, zkušený akreditovaný kouč zabývající se firemními workshopy a mentoringem. „Při přípravě večírků je třeba dobře znát všechny okolnosti. Myslet na lidi, pro které je akce určená,“ doporučuje. Cílem firemních akcí je zlepšit vztahy zaměstnanců a vytvořit na pracovišti přátelské vztahy. „Lidé jsou pak produktivnější, pružněji řeší problémy, sdílí informace a nápady,“ vysvětluje Zumrová.

Uplatněním technologii virtuální reality se Elset zabývá nejdéle v zemi a v rozsahu nabídky nemá konkurenci. Dlouhodobě sbírá zkušenosti také s pořádáním společenských setkání. Staví je svým klientů přímo na míru, koordinuje jejich přípravu i realizaci. „Každý zákazník má jiné potřeby a představy, proto k nim přistupujeme individuálně,“ podotýká Buzek. Klub Warehouse pojme až 400 lidí, v případě potřeby lze ale party uskutečnit i na jiných místech.

Více na www.kyberparty.cz.

Foto Elset

Štítky kyberparty, Elset, Warehouse, Liberec, večírek, Denso

Připravte letos nezapomenutelný vánoční večírek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.