Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

OC Nisa slaví kulatiny a sází nové stromy v Jizerských horách

PR článek

Největší liberecké obchodní centrum slaví kulaté výročí a jako poděkování za léta vaší přízně se rozhodlo vysázet 500 stromů v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor. Nové jeřáby ptačí a javory kleny budou zdobit oblast kolem Hejnic a Smědavy. A jejich vysázený počet mohli již od 15. října ovlivňovat právě zákazníci OC Nisa.

Účtenky z obchodů pomáhaly vrátit život zpět do přírody

Zpěv ptáků v korunách stromů, krásnější krajina a zdravější životní prostředí. Každý nový strom je šancí pro lepší život. Nisa se náš region rozhodla podpořit, a tak začala s výsadbou mladých dřevin, které budou zdobit naše oblíbená výletní místa v okolí Hejnic a Smědavy. Zákazníci se v průběhu října a listopadu mohli do akce zapojit a přispět tak svým dílem. Stačilo donést účtenku za nákup nad 500 Kč v některém z obchodů. Za ni dostali praktickou vůni do auta se symbolem letokruhů. A za každých 10 darovaných vůní se Nisa rozhodla pořídit 1 strom. Všichni, kteří se do kulatinové akce zapojili, tak pomohli s výsadbou 500 jeřábů ptačích a javorů klenů v našich krásných Jizerských horách. Patří vám velké díky!

Oslavy vrcholí socháním vánočního betlému

Sázení stromů probíhá na počest kulatého výročí obchodního centra. A co by to bylo za kulatiny bez řádné oslavy. Ani na tu se v Nise nezapomnělo. Ve dnech 16. - 18. 11. se můžete přijít podívat na skvělou dřevosochařskou show, které se účastní 3 mistři sochaři. Ti z čerstvých bukových klád vytesají Josefa, Marii a Ježíška v jesličkách. Vzniklý betlém pak budete moci obdivovat na výstavě betlémů v průběhu prosince v chodbách obchodního centra. Dřevosochařská show se koná na parkovišti před vstupem do kina od 9 do 17 hodin.

Nisa rozdává hromadu dárků

Rádi chodíte do Nisy na nákupy a za zábavou? Přijďte se zapojit do oslav. I vaše významné události jako svatba, promoce nebo narození dítěte mají místo na vzpomínkové fotostěně v 1. patře vedle obchodu Blažek. Najdete na ní časovou osu i důležité milníky spojené s obchodním centrem. Zároveň si zde můžete udělat fotografii a zaslat ji do soutěže, která probíhá na facebooku OC Nisa Liberec. Vyfoťte se například během víkendových nákupů a svou vzpomínku přišpendlete do 18. listopadu na soutěžní facebookovou nástěnku obchodního centra. Ve hře jsou poukázky, slevové kupóny, knihy a nejlepší fotografie vyhraje let balónem.

Obchodní centrum Nisa Liberec patří do vlastnického portfolia skupiny CPI Property Group. Více informace se dozvíte na webu www.nisaliberec.cz.

Nisa Liberec. Dosáhli jste cíle.

Foto OC Nisa

Štítky OC Nisa, Liberec, narozeniny, Lužická Nisa, strom, Jizerské hory, obchodní centrum, Hejnice, Smědava, obchod, CPI Property Group, Facebook

OC Nisa slaví kulatiny a sází nové stromy v Jizerských horách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.