Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V centru Liberce otevřel vinný bar Světoběžník. Jeho vína v obchodech nenajdete

PR článek

Na mapě zajímavých libereckých podniků nedávno přibylo nové místo. Vinný bar Světoběžník nabízí v centru města cca 60 druhů kvalitních vín z ČR i zahraničí. V těsném sousedství Valdštejnských domků můžete ochutnat vína z klasické, bio i přírodní produkce.

V Liberci vznikla vinárna, která se na rozdíl od všech stávajících libereckých podniků zaměřuje výhradně na lahvová vína od pěstitelů, jejichž produkci v běžných obchodech nenajdete. Jedná se jak o vína z „klasické“ produkce, tak i o biovína nebo vína přírodní, tj. ta, která vznikla s minimálním zásahem člověk. Nabídka ušlechtilého moku je doplněná i o nejoblíbenější pochoutky, které se k vínu obvykle podávají – ať už se jedná o kvalitní klobásky, sýry nebo paštiky.

Pro klienty bar pořádá tematicky zaměřené akce – např. v listopadu představuje mladá vína z kyjovského vinařství Šalša, do budoucna počítá i s degustacemi. Láhev svého srdce si můžete dát přímo v moderně pojatém baru, nebo si ji můžete za zvýhodněnou cenu odnést s sebou. Pokud dáváte přednost vínu po skleničce, těšit se můžete na stále obměňovanou nabídku. Prostory s kapacitou až 26 osob lze také využít k pořádání soukromých akcí a večírků, což se hodí nejen před Vánocemi.

Bar je i přes svou polohu v centru města trochu schovaný a v dnešní instantní době sází především na navazování dlouhodobých vztahů se svými klienty. S výběrem vám pomůže kvalifikovaná obsluha, jejímž hlavním cílem je pro zákazníka najít to pravé víno. A i přes své zaměření na kvalitní produkci bar sází na neformální atmosféru.

Vinný bar Světoběžník

Po, Út - ZAVŘENO
St, Čt - 17:00 - 22:00
Pá, So - 17:00 - 00:00
Ne - ZAVŘENO

Více najdete na www.svetobeznik-liberec.cz a na facebooku

Štítky vinný bar, Světoběžník, Liberec, víno, Česko, Facebook, Vánoce

V centru Liberce otevřel vinný bar Světoběžník. Jeho vína v obchodech nenajdete  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.