Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jaromír Soukup opět neudržel jazyk za zuby. Česká televize na něj podává trestní oznámení

Vyhrocená atmosféra mezi veřejnoprávní Českou televizí a soukromou televizí Barrandov opět graduje. Postaral se o to majitel Barrandova Jaromír Soukup, který ve svém pořadu hrubě urážel jednoho z redaktorů ČT. Reakce veřejnoprávní televize na sebe nenechala dlouho čekat.

„Potřebné právní kroky jsme již podnikli. V souvislosti s pondělním vysíláním pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa podáváme trestní oznámení,” píše Česká televize na svém Twitteru.

Tisková mluvčí České televize Karolína Blinková Novinkám v pátek ráno řekla, že zvažují i podání podnětu k Radě pro rozhlasové a televizní vysílání. Právě s radou měl Soukup už dříve oplétačky, když posuzovala jeho pořady a došla k závěru, že porušoval zákon. Podle ní například zprávy na jeho stanici nejsou zprávami. 

A čím na sebe Soukup upozornil tentokrát? Ve svém pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa se velmi hrubě pustil do České televize, především do redaktora Newsroomu Luboše Rosího.

„Luboši Rosí, ty blbe, ty kluku jeden ušatej, tohle je pro tebe sólokapr jako kráva. Kreténe. Sólokráva,” řekl Soukup.

Autoři | Foto TV Barrandov

Štítky Jaromír Soukup, TV Barrandov, trestní oznámení, soud, Česká televize, Barrandov, Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Twitter

Jaromír Soukup opět neudržel jazyk za zuby. Česká televize na něj podává trestní oznámení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.