Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Děti ze Zákup poslaly vánoční přání královské rodině, odpověď přišla přímo od vévody

Když děti ze Základní a Mateřské školy Zákupy poslaly před Vánocemi přání princi Williamovi a jeho rodině, patrně netušily, že za pár dní obdrží odpověď v podobě pohlednice s fotografií celé rodiny.

Autory vánočního přání pro královskou rodinu byly děti ze 6. třídy. „Při hodině anglického jazyka napsali žáci vánoční přání vévodovi z Cambridge a jeho rodině,“ uvedla na stránkách školy učitelka Klára Bartošová. V dopise popřáli Wiliamovi, Kate i jejich dětem krásné Vánoce plné radosti, lásky a smíchu.

Jaké překvapení ale čekalo žáčky, když ve školní schránce přistála obálka z Anglie a navíc přímo od vévody Williama a jeho manželky Kate. Do severních Čech tak doputovala pohlednice až z Kensingtonského paláce.

Toto přání obdržely děti ze ZŠ a MŠ Zákupy

Dopis, který vytvořili žáci při hodině angličtiny

Foto zszakupy.cz

Štítky Vánoce, přání, princ William, královská rodina, Anglie, Zákupy, rodina, William, princ z Walesu, Catherine, princezna z Walesu, Kensingtonský palác, Cambridge, Severní Čechy

Děti ze Zákup poslaly vánoční přání královské rodině, odpověď přišla přímo od vévody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.