Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po Ježíškových vnoučatech se můžete zapojit do projektu Plníme přání seniorům

Stejně jako v předchozích letech i sedmý ročník akce Plníme přání seniorům má za cíl podpořit aktivní podzim života. Díky tomuto projektu bylo v minulosti splněno již více než 200 různých přání.

Do konce března je možné přihlašovat přání na webu www.plnime-prani-seniorum.cz. Nominace na splněná přání mohou vytvořit kluby seniorů, pečovatelské domy nebo třeba sanatoria a hospice. V minulosti tato přání pomohla například seniorům z České Kamenice, kteří toužili po vlastní venkovní posilovně.

„Pro ty, kteří to s aktivním stylem života myslí vážně, je věk jenom číslo. Rok od roku nám přichází čím dál tím víc přání, ze kterých je každý rok těžší a těžší vybírat,“ říká Tereza Knířová ze společnosti Sodexo Benefity, ta akci zaštiťuje. Z nominovaných přání jich společnost několik vybere, vyhlásí veřejnou sbírku a vybranou částku následně zdvojnásobí. 

Projekt Plníme přání seniorům chce vykouzlit  nejen úsměv na tváři, ale také bojovat proti předsudkům spojovaným se stářím, podporovat aktivní život a touhu se i v pozdním věku rozvíjet a nezapomínat na své sny.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky senior, plníme přání seniorům, sedexo, sbírka, projekt, Ježíšek, Česká Kamenice

Po Ježíškových vnoučatech se můžete zapojit do projektu Plníme přání seniorům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.