Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Facebook a Instagram postihl po celém světě výpadek

Facebook kolaboval. Nešly přidávat příspěvky, posílat videa ani fotky. Porucha se týkala samotné sociální sítě, ale i služeb na posílání zpráv Messenger, WhatsApp a také Instagramu. Společnost se snažila výpadek, který trval od 17. hodiny, opravit.

Facebook o problému věděl. „Jsme si vědomi, že lidé mají momentálně problém s přístupem k aplikacím Facebooku,“ uvedla ve středu večer firma na svém twitterovém účtu. „Pracujeme na vyřešení problému, jak nejrychleji je to možné.“

Pokaždé, když lidé chtěli přidat příspěvek, Facebook ohlásil chybu a vyzýval je, aby to zkusili později. „Vyskytla se chyba. Snažíme se ji co nejrychleji odstranit.“ Na Instagramu zas některým uživatelům nešlo aktualizovat přehled příspěvků ani sdílet nové fotografie.

Počítačová verze Messengeru se některým nenačetla. Mobilní aplikace na tom podle serveru BBC byla o něco lépe, ale uživatelé hlásili problém s odesíláním multimediálního obsahu. WhatsApp na tom byl obdobně.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Facebook, Instagram, výpadek, sociální sítě, WhatsApp, Facebook Messenger

Facebook a Instagram postihl po celém světě výpadek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.